U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Heeft u ook een reactie? Stuur deze gerust naar info@deknudtvastgoedkantoor.be

Door de correcte schatting werd onze woning verkocht binnen de 3 weken en dit aan de vraagprijs.
Communicatie, de login en de service is buitengewoon. Dank u Massimo!

T. Vannesteeigenaar

Enorm grote waardering voor Massimo Deknudt als makelaar.
Zijn passie, gedrevenheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn immens. We zijn heel dankbaar dat hij ons ten volle heeft ondersteund bij de zoektocht naar een huurder .
Massimo is altijd bereikbaar, wij zouden U dan ook aan iedereen aanbevelen. 

Hartelijk dank, een makelaar naar ons hart. 

TOP kerel...doe zo verder
 

H. Moenaerteigenaar

Toen mijn ex-vriendin en mezelf ons appartement gingen verkopen, zijn we bij Massimo uitgekomen. Zeer vriendelijke en letterlijk altijd bereikbare makelaar. Die altijd antwoordt op je vragen en ook tijd voor je vrijmaakt. Je voelt de persoonlijke aanpak en dat wordt zeer geapprecieerd, wij hadden niet het gemakkelijkste verkoopbare appartement maar zelfs in moeilijke situaties blijft Massimo aanwezig en de hulp geven die je nodig hebt. 
Top makelaar en als je moet kopen, verkopen, verhuren en huren zeker aan te raden!
 

B. Voortereigenaar

Ik wou mijn appartement verhuren en ben in contact gekomen met Massimo van Deknudt Vastgoed. Hiervan kan ik heel kort zijn: heel professioneel  Begin oktober wist ik dat mijn vorige huurster weg ging en doel was om tegen 01/01/23 een nieuwe huurster te vinden. Daar is Massimo in geslaagd om op die korte tijd een nieuwe huurster te vinden. De voorbereiding voor publicatie van te huur zetten tot de contractbespreking met de nieuwe huurster verliepen vlot en efficiënt. Ook de plaatsbeschrijving heeft hij onder zijn goede genomen alsook de overdracht van de energieleveranciers. Op zo'n manier is het fijn om samen te werken. Enkel positieve feedback dus als je iets moet verhuren of verkopen dan ben je bij Massimo zeker op het juiste adres.
 

H. Lazeureeigenaar

Wij willen u onze dank uitdrukken, voor al uw prestaties, uitgevoerd naar aanleiding van de te huurstelling van de woning in referte. Het was ook uw tweede opdracht, waarvoor evenveel lof kan gezongen worden.
U bent permanent bereikbaar (7/7) en altijd vriendelijk. U lost alle kleine probleempjes op, ook deze die niet direct tot uw opdracht horen, en dit zonder supplementaire kosten!
U houdt ons zeer stipt op de hoogte van de kandidaat-huurders en er is permanent overleg om samen de nodige beslissingen te nemen. 
U beoordeelt goed elke kandidaat-huurder, en u stuurt niet zo maar de eerste de beste, om de zaak zo spoedig mogelijk af te ronden.
Wij kunnen uw diensten aan iedereen aanbevelen!
 

B & R Verstraeteeigenaars

Voor de verhuring van onze eigendom werkten we met Deknudt Vastgoedkantoor en we zijn een heel tevreden klant.
Bij Massimo konden we telkens rekenen op een snelle feedback. Dit alleen al is een enorm pluspunt.
De communicatie was top en ook via de eigenaarslogin konden we het verloop nauwgezet opvolgen.
Van a tot z werden we correct, transparant en professioneel begeleid.
Kortom, een sterke aanrader!
 

G. Lefebvreeigenaar

Ik probeerde zelf mijn appartement te verhuren zonder direct succes toen ik gecontacteerd werd door Massimo.
En ik moet zeggen: wat een gedrevenheid!! Massimo slaagde erin dit appartement te verhuren binnen de 2 weken na overeenkomst.
Verder werd alles heel vlot en met veel communicatie afgewerkt, van publiciteit over contractondertekening tot plaatsbeschrijving en zelfs de energieleveranciers overdracht werd voor de nieuwe huurders geregeld.
Ik zou zeggen : indien je iets wil huren, kopen, verhuren of verkopen, twijfel dan niet, met Massimo maak je de beste keuze !!
Decroix Kurt

 

Decroix Kurteigenaar

Oprechte dank voor de uitstekende dienstverlening!  
Je bent een zeer gedreven makelaar, eerlijk, oprecht, flexibel ... woorden schieten te kort. Een voorbeeld voor velen. Je krijgt als klant een fantastische en persoonlijke service, je wordt van elke stap, van elke actie op de hoogte gehouden.  
Perfecte communicatie, altijd bereikbaar, zowel overdag, 's avonds als in het weekend.  
Op 1 week tijd heb je na een aantal bezichtigingen uit een reeks kandidaten een shortlist gemaakt van potentiële huurders. Hieruit hebben we een zeer goede huurder voor mijn appartement gevonden. De begeleiding die je biedt, overstijgt de verwachtingen, je gaat verder dan de 'extra mile'.  Zo bood je zelf aan om ook aanwezig te zijn bij de plaatsbeschrijving (in het weekend) terwijl dit eigenlijk niet hoefde, maar niets is je te veel voor de dienstverlening naar de klant!
DANK U WEL!

B. Bultinckeigenaar

Hierbij willen we u zeer hartelijk danken voor uw inzet en de wijze waarop u dit dossier heeft afgehandeld.
Dit getuigd van inzet, doorzetting en liefde voor het vak en de mensen waarvoor u dit doet.
We wensen u een succesvolle toekomst, maar we zijn er zeker van dat dit met uw enthousiasme geen probleem zal zijn.
 

G. Van Colen & C. Claerhouteigenaars

Zorgeloos verkopen nemen ze bij Deknudt vastgoed blijkbaar letterlijk. We hoefden ons van niets aan te trekken. Door de correcte schatting werd onze woning binnen de maand verkocht. Via de eigenaarslogin volgden we alles online, wat ons rust gaf. Massimo was altijd bereikbaar, ook op zondag. Gewoon top, doe zo voort!

 

D. Bert eigenaar

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met het vastgoedkantoor Deknudt.  Massimo speelt kort op de bal en communiceert sterk, wat resulteerde in een vlotte verhuring.  Een voorbeeld voor velen en een aanrader om mee samen te werken.
 
 

Paul D.eigenaar

Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerking met vastgoed Deknudt om een appartement te vinden.
Massimo is altijd beschikbaar en oprecht.
Ik raad hun diensten zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een huis of appartement. 

Christos R.huurder

Vlotte verhuring van het huis. Perfecte afhandeling door Massimo, met grote kennis van zaken. Voorbereiding en contact met huurders verliep vlekkeloos. Vastgoed makelaar Deknudt is een echte aanrader. Proficiat en bedankt.

L. Dewaeleeigenaar

Héél tevreden over de professionele aanpak van Immo Deknudt! De verhuring verliep meer dan vlot, binnen een korte termijn kon ik in mijn appartement! Met korte termijn bedoel ik 14 dagen en dat was voor mij een héél aangename verrassing! Alle papieren werden door de beheerder zelf geregeld. Immo deknudt is een echte aanrader.

G. Decockhuurder

Als jonge nestverlater die voor het eerst de vleugels uitsloeg over de Kortrijkse huurmarkt, kon ik me werkelijk geen betere vastgoedmakelaar wensen. 

Al vanaf het eerste telefonisch contact met Massimo, voelde ik aan dat de aanpak exceptioneel ging zijn. Bij Deknudt Vastgoedkantoor wordt namelijk een professioneel partnerschap opgebouwd op basis van vertrouwen waarbij mensen centraal staan. Van A tot Z werd ik met volle toewijding en dienstbaarheid begeleid en ondersteund. Zelfs op een feestdag konden we afspreken om het contract te overlopen en te ondertekenen.

Kortom, voor immo in Zuid-West-Vlaanderen geldt er voor mij voortaan slechts één adres: Deknudt Vastgoedkantoor!

A. Algoethuurder

Immo Deknudt heeft de verkoop van mijn eigendom van begin tot eind vlekkeloos geregeld. Al snel werd de juiste koper gevonden en werd voor een correcte prijs het pand verkocht.
Alles werd geregeld: bezichtigingen, compromis, verkoop zelf bij de notaris, aftersales.

Guillaume Coignéeigenaar

Ons huis vond, dankzij deknudt vastgoed, de geschikte koper en dit binnen de maand. De persoonlijke aanpak in combinatie met de eigenaarslogin
 zorgde ervoor dat we steeds betrokken waren bij het volledig gebeuren. Ze waren zelf aanwezig bij de notaris.
Een echte topper om mee samen te werken!

M. Derieeigenaar

Zeer tevreden over de vlotte, aangename samenwerking. Klantvriendelijke en professionele aanpak. Duidelijke en snelle communicatie. Kortom een aanrader!!

N. Goddaereigenaar

Lang geleden, zo een 40 jaar, heb ik al kunnen genieten van jouw Opa zijn diensten toen ik in mijn vrije tijd kunstschilder was en kaders voor mijn werken nodig had.
Nu op dezelfde plaats , maar dan een ander soort bedrijf zie ik dezelfde vriendelijke bescheiden maar behulpzame kwaliteiten in jou terug.
Bedankt voor de succesvolle verkoop niet te onderschatten in deze moeilijke periode van Corona ,Oorlog en overaanbod.   

L. Wanseeleeigenaar

Bedankt Massimo voor de uitstekende begeleiding. Steeds bereikbaar, goede dossierkennis en uitstekende communicatie. Kortom, wij houden een erg goed gevoel over aan onze aankoop en zouden direct opnieuw met Massimo samen werken!

S. Desmedtkoper

Prima verloop , snel en correct, dank je wel!

Q. Van Kerkhovehuurder

Zeer tevreden over de professionele aanpak.
Correcte snelle aanpak met goede opvolging van het dossier. De klant wordt bij alles betrokken en goed op de hoogte gehouden. Voor mij een topper!

S. Verschaeteeigenaar

Met alle vragen kon ik 24/7 bij jullie terecht. Jullie flexibiliteit was voor mij persoonlijk een zeer groot pluspunt, ik ken niet veel immo makelaars die op zondag een bezoek kunnen of willen inplannen. De openheid en de eerlijkheid die jullie geven is een ook zeer grote troef. Bovendien is ook de hulp en steun voor, tijdens en na de koop/huur heel fijn. Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen.

N. Perremanhuurder

Wij waren opzoek naar een appartement met een ruim terras om te huren tot we bij Deknudt vastgoed terecht kwamen .
Ze hadden voor ons het perfecte appartement te Harelbeke.
Het was nog niet volledig af en toch zorgden ze ervoor dat we het konden bezichtigen.
Zeer vlotte afspraken en correct in het hele verhaal!
Echt een aanrader.
Massimo is uiterst vriendelijk in omgang en correct met alles wat erbij hoort voor papieren en contracten, iets waar we veel belang aan hechten.
Dikke Merci voor alles !!

D. Herbots en M. Vanterwijngen huurders

Mijn huis in Deerlijk was in een wip verhuurd dankzij de positieve en professionele aanpak van Vastgoedkantoor Deknudt.
De organisatie, met eigenaars-login op de website, e-mails en telefoontjes van Massimo, maakt dat je steeds op de hoogte bent van wat er achter de schermen gebeurt. 
De eerlijkheid en het enthousiasme is verfrissend.
Ik zou zeker niet aarzelen om opnieuw met Massimo en zijn team samen te werken.

M. Van Lierdeeigenaar

Bedankt voor de vlotte en eerlijke samenwerking. Ook al kennen we elkaar persoonlijk alles is heel professioneel verlopen. Een goede uitleg bij elke stap er werd gezet bij het verkopen van ons pand, ook jou eigen mening waar we over nadachten was telkens de juiste zet. Alles verliep op ons tempo je zette nergens druk op … Ons eigen mening nam je telkens ook mee en alles werd samen besproken tot een correcte afhandeling. Je jarenlange ervaring heeft je gebracht tot waar je nu staat!

M. Vandenbulcke - O. Duchaleteigenaars

Als huurders waren wij op zoek naar een appartement in Deerlijk. Zo kwamen wij terecht bij Deknudt Vastgoed en wij ervaarden een vlotte samenwerking en met een duidelijke uitleg. Alle bijkomende vragen werden meteen verder onderzocht of opgelost. 
We zijn heel tevreden met onze eerste stek in Deerlijk.

B. Houvenaeghel - L. Derudderehuurders

Heel tevreden over de vlotte en correcte afhandeling bij het bezichtigen van het appartement alsook bij het tekenen van het contract. 

W. Vandeghinste huurder

Mijn huis was reeds na 4 dagen verhuurd door Massimo. Bedankt voor de goed opvolging en contacten. Het platform om alles mee te volgen van mails, bezoeken, … is top! Je voelt de passie en de gedrevenheid. Doe zo verder. We komen zeker terug bij een eventuele latere samenwerking.

T. Wanseeleeigenaar

Ons huis te Deerlijk, in bemiddeling gegeven aan “Deknudt vastgoedkantoor”, was binnen de veertien dagen verhuurd overeenkomstig de afspraken. De bemiddeling was correct, eerlijk en met de ideale communicatie. “Deknudt vastgoedkantoor” excelleert in deskundigheid, openheid en kennis van zaken. Dank u wel aan de zaakvoerder.

fam. Geldhof – Vandeputte en Tommelein eigenaars

Vastgoedkantoor Deknudt is een echte aanrader om samen mee in zee te gaan.
Je wordt geholpen met je zoektocht en komen ook met oplossingen voor eventuele problemen.
Ook na de service zijn ze zeer behulpzaam en vriendelijk en blijven bereikbaar zelfs tot na de uren.
Er niet mee in zee gaan zou pas een geen slimme zet zijn.

Y. Desplenterhuurder

Massimo van Deknudt vastgoedkantoor was heel behulpzaam en professioneel bij het regelen van ons huurhuis vanuit het buitenland. Alles verliep vlot en het kwam allemaal tijdig in orde.

E. Pecceuhuurster

Deknudt Vastgoedkantoor

Schoolstraat 28
8540 Deerlijk
0497/63 61 61
info@deknudtvastgoedkantoor.be
 

Openingsuren

Maandag: vm: 9h - 12h nm: op afspraak
Dinsdag: hele dag op afspraak
Woensdag: vm: 9h - 12h nm: op afspraak
Donderdag: vm: 9h - 12h nm: op afspraak
Vrijdag: vm: 9h - 12h nm: op afspraak
Zaterdag: 10h - 12h
Zondag: hele dag op afspraak

Ruime parkeermogelijkheid achter het kantoor.

Tot binnenkort,
Massimo Deknudt