info@deknudtvastgoedkantoor.be
0497/63 61 61
Schoolstraat 28 , 8540 DEERLIJK
Eigenaarslogin

Een woordje uitleg over het vastgoedkantoorONSTAAN VAN HET KANTOOR

 • Juni 2008: afgestudeerd “Handelswetenschappen: master: Finance & Risk Management”
 • 2009: verkoop op plan bij projectontwikkelaar
 • 2010: studie en BIV-stage bij een vastgoedketen
 • 22/12/2011: BIV-nr behaald 506.076
 • 2012-2020: full-time actief in het vastgoed
  • verkoop bestaand vastgoed
  • verkoop nieuwbouw
  • verhuur
  • projectontwikkeling
 • Januari 2021: oprichting Deknudt Vastgoedkantoor te Deerlijk (West-Vlaanderen)

 

Wie ben ik

 • Geboren: 04/06/1986 in een zelfstandige familie 
 • sociaal en eerlijk persoon
 • geen 9-to-5 mentaliteit
 • doelgericht werken met passie
 • voldoening krijgen om transacties af te sluiten
 • leergierig, ambitieus en innovatief
 

De waarden en normen waarmee ik opgevoed ben, vormen de leidraad doorheen mijn aanpak: respectvol, eerlijk en correct omgaan met elkaar.

 

DIENSTEN 

Deknudt Vastgoed gaat verder dan uitsluitend uw pand te verkopen of te verhuren. Wij vinden het noodzakelijk dat u als klant steeds betrokken zal worden bij elke afzonderlijke fase in het project. Zo kunnen wij u een perfecte transparantie garanderen plus een stevige basis voor fundamenteel vertrouwen.  
Met onze service mag u er absoluut zeker van zijn dat wij u bij elke stap binnen het project goed begeleiden. Dankzij een gedreven mentaliteit in combinatie met sterk gerichte offline - en online marketing wordt voor u de geschikte koper/huurder gevonden.

verkoop

Een vastgoedtransactie is een veelzijdige procedure waarbij diverse zaken moeten geregeld worden. Dit gaat van het voorbereiden van de tekoopstelling van uw eigendom tot en met het afsluiten van onze uiteindelijke deal.  Bij de verschillende facetten van deze samenwerking wordt met zorgvuldigheid de vereiste professionaliteit gebruikt om uw verkoop tot een succesvolle transactie te leiden.
 
Alles wordt voor u gecoördineerd inclusief de nodige juridische documenten met de nodige expertise.
 
Met de nodige passie en ambitie doen we alles voor een zorgeloze en gestructureerde lancering van uw eigendom.  Zo bereiken we samen het voor u perfecte streefdoel. We begeleiden u tot aan de notariële akte en zetten de nutsoverdrachten over naar de koper.
 

Expertise en klantenservice zijn het DNA van de onderneming voor onze kwaliteitsservice.


verhuur

De geschikte huurder vinden, vraagt enige wettelijke screening gebaseerd op de nodige ervaring.
Een gedetailleerde vragenlijst dient onder andere ingevuld te worden door de kandidaat zodat we een overeenkomstig profiel kunnen schetsen.
 
Elke valabele kandidaat wordt aan de betrokken eigenaar voorgelegd. Op deze manier wordt de eigenaar nauw verbonden met de bezoeken en op dezelfde wijze krijgt iedereen de nodige vereiste feedback.
 
Indien er na minutieuze screening voor alle partijen een fijn goedgevoel overblijft, dan kan er in overleg met de verhuurder een gesprek op kantoor geregeld worden met alle betrokken partijen. Deskundig advies wordt overgemaakt aan de eigenaar.
 
Wij gaan resoluut voor een langetermijn-relatie met onze klanten. We stellen daarom alles in het werk om u als klant tevreden te stellen EN te houden.

schattingen

De vraagprijs van een onroerend goed bepalen is geen exacte wetenschap. Een marktconforme schatting is wel de basis om een onroerend goed correct in de markt te brengen. Een te hoge vraagprijs kan kandidaat-kopers afschrikken. Een te lage prijs is een gemiste kans voor de verkopers.
 
U kan voor een correcte schatting steeds rekenen op 12 jaar betrouwbare ervaring.
Er wordt aan iedereen steeds eerlijk  advies meegedeeld zonder enige beïnvloeding van derden.
 
Eerlijkheid en vertrouwen zijn bij elke zakelijke onderneming cruciale kernwoorden. Deknudt Vastgoed  staat onvoorwaardelijke garant voor 100% welgemeend advies.

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Schrijf u in