Luxueus wonen in hartje Deerlijk.

Vraagprijs: € 363 000 Deerlijk Comm. Edm. Ameyestraat 8 B01
20 ruime appartementen (1, 2 of 3 slaapkamers) met luxueuze afwerking op een echte toplocatie, net naast kledingwinkel Fragine.
Residentie "De Valk" is gelegen pal in het centrum van Deerlijk, vlakbij winkels, openbaar vervoer & bovendien op een boogscheut van het natuurdomein "De Gavers".

Deze residentie krijgt een uitgesproken hedendaagse architectuur mee, een fantastische tijdloze vormgeving. De doorgedreven combinatie van drie materialen (baksteen, crepie en zink) verzekert een strakke, maar oogstrelende look.

De appartementen bieden de bewoners volop leefruimte. De afwerkingsgraad mag als luxueus bestempeld worden. Dit alles met het oog op een comfortabele woonbeleving.

Naast de schitterende locatie in hartje Deerlijk, staat jouw wooncomfort centraal. Aan alle kleinste details werd gedacht, zodat je zorgeloos kan thuis komen in jouw appartement.

Met de 6% btw-regel is dit dus hét moment om zelf het gemak, comfort en rust van een ruim en lichtrijke appartement met fantastische inpandige terrassen of tuintjes te ... ontdekken in centrum Deerlijk.

Je komt alvast thuis in een architecturale parel met duurzame materialen.
Lees meer Verberg