Luxueus 2-slaapkamer-appartement met schitterende tuin aan de oevers van de Leie.

Verhuurd Harelbeke Kortrijksestraat 38 02
Dit luxueuze appartement is gelegen in Residentie "Westoever 2" en dit op een absolute toplocatie: in een rustige omgeving aan het water en toch midden in het levendige stadscentrum, met tal van winkels, restaurants, scholen en ontspanningsmogelijkheden. Zo ligt het provinciaal domein "De Gavers" op amper 2 kilometer.

Nabij dit appartement is een wandelpromenade aangelegd, met een moleneiland en een groene rustplek, nieuwe sluis en fietsersbrug. U kan er wandelaars en fietsers voorbij zien flaneren of gewoon genieten van alle rust. Via een gezellige wandelroute langs het water is er een directe verbinding naar de markt van Harelbeke.

Indeling van het appartement:
inkomhal, 2 slaapkamers, badkamer (bestaande uit lavabo, ligbad en inloopdouche), ruime lichtrijke leefruimte bestaande uit een zit - en eethoek, ruime berging naast de open keuken die geïnstalleerd is met alle nodige toestellen.

Aansluitende aan de leefruimte is een ruim terras van 21 m². Rondom het terras een schitterende privatieve tuin van maar liefst 120 m². ... De tuin wordt afgesloten met een haag zodat u volledige privacy geniet. Tevens wordt deze private tuin onderhouden door de gemeenschap. Dit gelijkvloers appartement kan nooit inkijk hebben van voetgangers daar het terras en de tuin gelegen zijn op het eerste verdiep.

Deze residentie beschikt over een privatieve tuin van maar liefst 5.000 m² waar u volop van kunt genieten.

Dit appartement werd afgewerkt met top-materialen en wordt volledig geschilderd afgeleverd.

Het appartement beschikt over een privatieve autostaanplaats en ruime garagebox (75 euro/maand). De syndicuskosten worden geraamd op 70 euro/maand.
Totaal: 895 euro/maand.

Een TOPPER voor iemand die rust zoekt maar toch alles dichtbij en binnen handbereik wenst.

Beschikbaar vanaf 1/12/2021.

Onze referentie: Dek053
Lees meer Verberg