U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

OMcollective komt naar je toe

Afstand een issue? Niet voor OMcollective. Onze webontwikkelaars kan je overal vinden. In Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel en ver daarbuiten. Dat telt ook voor jouw stad. Niemand van ons team in jouw omgeving? Dat vormt geen enkel probleem. Voor onze collega's is het geen enkel probleem om af te zakken naar Kortrijk.

Website-ontwikkeling in Kortrijk met oog voor kwaliteit

Zoekt jouw bedrijf in Kortrijk een webontwikkelaar die professionele websites maakt? Dan stopt je zoektocht bij OMcollective. Wij bouwen strakke, gebruiksvriendelijke websites die de juiste conversies opleveren. Dankzij de jarenlange ervaring van onze marketeers en webontwikkelaars kennen we het reilen en zeilen van website-ontwikkeling als geen ander. Wij zorgen voor een website die aangepast is aan jouw artikel, huisstijl en doelgroep. Jouw website laten stralen op elk aspect? Dat bereiken we samen door in te zetten op de juiste marketingstrategie, sterke copy en gepersonaliseerde visuals.

Waarom kiezen voor OMcollective als jouw website-ontwikkelaar?

Aangezien jouw stad ongeveer 86000 inwoners telt, zijn er zonder twijfel ook verschillende webdevelopers te vinden. Waarom zou je dan kiezen voor onze website-ontwikkelaars? Om daar een kort antwoord op te geven: wij bieden een totaalpakket aan. OMcollective is niet alleen verantwoordelijk voor de webontwikkeling van je site, maar ook voor het verdere plaatje. Denk maar aan de achterliggende marketingstrategie, logo-ontwerp, hosting, SEO, online adverteren, copywriting en visualcontentcreatie. Neem hier gerust een kijkje. Er wordt ingzet op de juiste zoekwoorden en de interesses van jouw doelgroep. Zo zorgen we dat jouw site compleet tot zijn recht komt.

Ons vertrekpunt? Jouw persoonlijke visie

De persoonlijke, authentieke uitstraling en werking van jouw Kortrijkerse bedrijf, daar wordt op ingezet. Die unieke factoren kunnen klanten immers overtuigen. Bij een samenwerking overlopen we daarom graag de visie van je bedrijf, je suggesties en prioriteiten. Die input wordt meegenomen bij het uitbouwen van de site. Op die manier sluit de content honderd procent aan bij de boodschap die jij als Vlaamse onderneming wil uitdragen. Wij brengen de juiste expertises samen. Zo komen we tot een website die aan alle vereisten voldoet en de juiste resultaten behaalt.

Meer weten?

Had je graag meer geweten over wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag uit de nood, welk webvraagstuk je ook hebt. Geef ons gerust een seintje op het nummer 03 288 17 17 of via hello@OMcollective.com. Heb je liever dat wij persoonlijk bij je langskomen? Ook dat is mogelijk. Met veel genoegen zakken we af naar Kortrijk om te luisteren naar jouw suggesties. We kunnen niet wachten om van je te horen. Misschien tot binnenkort!

Hoe we te werk gaan

De websites van Merci België, Oxfam of Optiek Van Overloop kunnen je alvast een idee geven van onze werking. Deze sites werden compleet op poten gezet door onze deskundigen. Voor verdere inspiratie kan je terecht op de referentiepagina.

Deknudt Vastgoedkantoor

Schoolstraat 28
8540 Deerlijk
0497/63 61 61
info@deknudtvastgoedkantoor.be
 

Openingsuren

Maandag: 9h30-12h - namiddag op afspraak
Dinsdag: 9h30-12h - namiddag op afspraak
Woensdag: 9h30-12h - namiddag op afspraak
Donderdag: 9h30-12h & 17h-19h
Vrijdag: 9h30-12h - namiddag op afspraak
Zaterdag: hele dag op afspraak
Zondag: hele dag op afspraak

Ruime parkeermogelijkheid achter het kantoor.

Tot binnenkort,
Massimo Deknudt